PRAJITURA CU CIRESE


Ingrediente:300 g faina225 g zahar150 ml lapte3 oua1 praf de cop; sare600 g cirese100 g zahar vanilinatPreparare:Alegi cirese coapte, le rupi coditele, le scoti samburii si le lasi la scurs intr-o strecuratoare. Freci galbenusurile cu zaharul pana devin o compozitie cremoasa, adaugi laptele rece, incorporezi albusurile batute spuma, iar la final adaugi, in ploaie, faina cernuta, cu praful de sare si praful de copt. Torni totul intr-o tava medie, unsa si tapetata cu faina, adaugi deasupra ciresele scurse si dai la cuptorul incins pentru circa 40-45 minute. Daca vrei sa nu se duca ciresele la fundul prajiturii, le tavalesti inainte prin faina. O portionezi rece, in tava, o pudrezi cu zahar vanilinat si o servesti.
[ sursa: feelgood.ro ]
« inapoi la stiri
CityMaps® este marca inregistrata. © 2005 - 2018 HostVision Srl Toate drepturile rezervate.
· jobtalk.ro · moneyblog.ro HostVision Mancare Timisoara
Horoscop
Vedete Rac
Chris O Donnell Chris O Donnell
26 Jun 1970
Claire Forlani Claire Forlani
01 Jul 1972

SiteMap
HostVision ABC Domenii